Ondernemersavond in De Marne

Gemeente De Marne organiseert samen met ondernemerspartijen elk jaar een Ondernemersavond om de krachten te bundelen voor de versterking van het ondernemerschap en de economische kansen in De Marne. 

 Gemeente De Marne nodigt graag alle ondernemers in de gemeente uit op maandagavond 27 november. Onze spreker deze avond is Gerard de Boer. Gerard is eigenaar van het Groningse Marketingbureau Initio en de campagneleider achter de Tesla-campagne en de nieuwe Wadden-campagne. We zijn enthousiast dat hij komt spreken op onze eerstvolgende Ondernemersavond!

Tijdens deze Ondernemersavond geeft Gerard inzicht in hoe de Tesla-campagne tot stand is gekomen, en de rol van de politiek en lokale ondernemers. Hij spreekt over de kansen van Noord-Nederland als regio met veel potentie en mogelijkheden en over de positionering van Noord-Groningen met zijn unieke cultuurgebied ontstaan uit het Werelderfgoed Waddenzee. We sluiten natuurlijk af met een gezellige netwerkborrel. De avond begint om 20:00 en wordt gehouden in Hornhuizen, bij Wongema.  Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden bij p.devries@demarne.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *