Birgit Flüg

Al het lekkers uit de hele wereld op je bord, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt mogelijk. Tenminste, als je kok aan huis Birgit Flüg voor je laat koken. Zij en haar team komen namelijk naar jou toe om bijvoorbeeld een luxe diner, een spraakmakend hapjesbuffet of een bijzondere high tea te bereiden.

Van intiem tot evenementencatering

Birgits belangstelling voor mooie smaken en heerlijke gerechten begon al vroeg, toen ze als klein meisje van haar moeder en oma leerde koken. Deze vroege interesse werd alleen maar groter en inmiddels is kok aan huis Birgit Flüg een echte passievolle chef die haar hand niet omdraait voor een intiem en sfeervol diner, de grootschalige en complete catering van een (bedrijfs)evenement of ieder andere culinaire verwennerij die jij voor ogen hebt.

Laat je gasten, maar vooral ook jezelf, maar eens goed in de watten leggen. Birgit zorgt voor alle benodigdheden, regelt de voorbereidingen en kookt uiteraard de sterren van de hemel! Uiteraard spelen de smaak en eerlijke, verse en gezonde ingrediënten de hoofdrol in haar kookkunsten.

Culinair genieten voor iedereen

Wil je zelf beter leren koken, dan is ook dat mogelijk. Vraag Birgit naar haar speciale kookcursussen en –workshops. Birgit is bovendien gespecialiseerd in het koken voor mensen met dieetwensen, zodat je helemaal niets lekkers hoeft te missen wanneer je bepaalde producten niet kan of wilt eten. Met Birgit Flüg in de keuken wordt het een smaakvol feest voor iedereen!

Birgit Flüg – Kok aan huis
Akkemaweg 4
9999 XL Stitswerd
Tel (0595) 55 70 35 / 06 – 462 424 31
info@kok-aan-huis.com
www.kok-aan-huis.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *