Groningse editie IFFR van start

Van 31 januari tot en met 4 februari vindt voor de 22e keer in het Groninger Forum de pocketeditie van het IFFR plaats.  Met meer dan 50 films in 5 dagen een walhalla voor iedereen die van films houdt.  Een schitterend en goed georganiseerd evenement.

De openingsfilm is de La Hondaise, het regiedebuut van Marleen Jonkman met Rifka Lodeizen  als Maud in de hoofdrol.  Speciaal voor deze film werden Rifka Lodeizen , producent Danielle Guirguis en scenarioschrijfster Daan Gielis met een limo op de rode loper afgezet.

Directeur van de Groningse editie van het IFFR Hans Poll sprak met trots het massaal bij de opening aanwezige publiek toe. De drie reeds genoemde makers en regisseuse Marleen Jonkman waren bij de officiële opening aanwezig. Het filmfestival duurt nog tot en met 4 februari. Nog niet alle films zijn uitverkocht. Meer informatie vindt u op : IFFR Groningen

Een fotoverslag van de opening hieronder.

 

Commentaar De HIK:

Dikke pluim voor de organisatie. Dit zijn de evenementen van hoge kwaliteit en uitstraling die we straks in het nieuwe Groninger Forum graag verwelkomen.

 

Producente Danielle Guirguis over de rode loper
Scenarioschrijfster Daan Gielis
Rifka Lodeizen
Rifka Lodeizen staat de organisatie te woord
IFFR directeur Hans Poll
Directeur Hans Poll wacht zijn gasten op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *