Wordt donateur van Omogolo Wildlife Trust

Recent maakte Dick van Kooten kennis met Omogolo Wildlife Trust. Een CBF/ANBI erkende organisatie, klein, maar met een onder goede doelen vrij unieke aanpak: de volle 100% van de donaties wordt ingezet voor projecten voor het behoud van diersoorten, vooral in Afrika, en dierenwelzijn.

Zie voor info en hun projecten http://omogolowildlife.org/ of https://www.facebook.com/omogolowildlife.

Hij steunt de Omogolo Wildlife Trust door zijn boek weg te geven voor iedere donatie vanaf 25 euro.

Wereldreizen

Dick van Kooten schreef dit boek en haalde er diverse kranten (landelijk en regionaal) mee. Een van de kopers schreef over het boek op bol.com:

Zoals de Vlaamse avonturier Tom Waes mij via de tv boeit en verbaast over alle ongewone bestemmingen in de wereld zo doet de schrijver van het boek “Wereldreizen – You …. Sit en andere (eigen)aardigheden in 57 landen” dit met zijn boek.”

Kijk even op de website www.dickvankooten.nl voor:

  • Het lezen van een proefhoofdstuk
  • Het bestellen van het boek (betalen kan via Ideal, verzendkosten voor Nederland zijn inbegrepen)
  • De inhoudsopgave en meer over het boek
  • De auteursblog

De lezers van de Hogeland Internet Krant die het boek bestellen krijgen 3 extra’s:

  • Toegang tot exclusieve video content bij het boek
  • Een gratis e-boek “Wereldreizen deel 2”, dat later dit jaar verwacht wordt

 

Nog meer?

Kijk op traveltips voor een beoordeling van de vakantiewoningen, hotels, airlines, verhuurders en meer, waar wij de afgelopen jaren gebruik van hebben gemaakt. Met foto’s en veel details om de mooiste plekken in de wereld te kunnen vinden om een vakantie door te brengen.

Op 365 x duurzaam (365xduurzaam.nl) wordt iedere dag een tip gegeven om duurzaam te leven, samen met een foto van een van onze reizen. Nog mooier te zien als Windows 10 app (Pc of smartphone) via de Microsoft Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *