Adverteren

Met een advertentie op deze site vergroot u uw naamsbekendheid en kunt u uw producten/diensten onder de aandacht brengen van de vele honderden bezoekers die de Hogeland Internet Krant dagelijks bereikt. Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden om op de HIK te adverteren.

 

email: info@hogelandinternetkrant.nl
telefonisch: Erik Visser +31 (0)6 – 156 185 07
Drs. Trudie Kappers +31 (0)6 – 214 662 56

 

Eén gedachte over “Adverteren

 • 2 november 2018 om 13:26
  Permalink

  JURISTENKANTOOR GAAT UITBREIDEN MET RECHT- BIJ- JEUGDZORG.

  Venray en Klazienaveen – Recht bij Jeugdzorg is vanaf oktober onderdeel van SBZ-juristen, wat gevestigd is in Venray en Klazienaveen. Naast verschillende rechtsgebieden krijgt het recht van de gescheiden ouder hier de juiste aandacht.

  Na een echtscheiding belemmeren onderlinge emoties en spanningen goede communicatie waardoor conflicten zich opstapelen. De weg naar de
  rechtbank is onvermijdelijk. Omdat het belang van het kind groot is, kan er door de Raad voor de Kinderbescherming een Onder Toezicht Stelling
  (OTS) of Uit Huis Plaatsing (UHP) door Bureau Jeugdzorg geïndiceerd worden. Zij nemen dan de regie over van de opvoeder.

  De emoties en spanningen die hier uit voortkomen maken de situatie vervolgens complexer. Ook kunnen er klachten zijn over de algehele werkwijze van een medewerker van de Raad of een gezinsvoogd.

  RECHT- BIJ JEUGDZORG BIEDT DE GESCHEIDEN OUDER JURIDISCHE BIJSTAND, BEMIDDELING EN COACHING TIJDENS EEN (CONFLICT) SITUATIE MET JEUGDZORG.

  Er is aandacht voor de rechten van de ouder tijdens een gerechtelijke procedure.
  Ook kan er ondersteuning gegeven worden bij het indienen van een klacht.
  Bij gesprekken met verschillende instanties kan er vooraf advies of tijdens een gesprek ondersteuning worden gegeven.
  Ook worden emoties gereguleerd waardoor er meer overzicht wordt gekregen in de situatie.

  Het doel uiteindelijk is dat de ouder met vertrouwen de regie weer terug krijgt in de opvoeding.

  Meer informatie, ook over “dwaze vaders”, is te vinden op http://www.recht-bij-jeugdzorg.nl en http://www.sbzjuristen.eu. Bel voor informatie Recht-bij-Jeugdzorg: 06-82254647

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *