1 op de 50 inwoners van Manhattan werd vorige week getroffen – NBC New York

Als Omigron-variant Van COVID-19 In New York City zijn de verspreidingspercentages uit de hand gelopen, met 2% van alle inwoners van Manhattan die de afgelopen week zijn getroffen en andere grootstedelijke gebieden die dat niveau naderen.

Volgens de laatste overdrachtsgegevens die door de stad zijn vrijgegeven, hebben ongeveer 2.012 van elke 100.000 inwoners van Manhattan de afgelopen zeven dagen positief getest. 1.742 per 100.000 over de hele stad.

Hoewel het Manhattan-cijfer gemiddeld is; In sommige buurten is het aanzienlijk drukker. Er waren de afgelopen week 2.600 gevallen per 100.000 inwoners in de wijken Chelsea en Clinton; Het Grammar Park-gebied ligt op 2.325.

Met 2.600 gevallen per 100.000 inwoners is Chelsea misschien wel een van de meest getroffen gebieden in het land. Volgens New York Times-gegevens, Washington DC, is omicron volledig uit de hand gelopen, met een percentage van 279 gevallen per 100.000.

Het woord ‘opstand’ is niet genoeg om te beschrijven wat er in de stad gebeurt; De uitzendtarieven in de stad zijn sinds begin deze maand tien keer zo hoog, in sommige gebieden zelfs hoger.

Zondag was het 7-daagse gemiddelde van positieve tests voor stedelingen 19,97%, een astronomisch cijfer dat niet de laatste voorspeller is. Ondertussen zijn de dagelijkse ziekenhuisopnames met Govt-achtige symptomen nu verdubbeld ten opzichte van twee weken geleden, en meer dan drie keer wat de “normaal” verwachte stad van dit jaar zei.

READ  In Seattle, Californië, is naar verluidt sneeuw gevallen in delen van de Verenigde Staten om naar Witte Kerst te kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *