18 mensen, een dodelijke brand: voor sommigen zijn overvolle huizen geen optie

John Cromer, die van 1992 tot 2001 de huisvestingsdirecteur van de stad was, zei: “Dit zijn oude huizen die een grondige renovatie nodig hebben.” “Zonder voldoende geld om een ​​project als dit te ondersteunen, denk ik dat problemen onvermijdelijk zijn.”

Zelfs als de behoeften van een gezin veranderen, met zo’n druk op de beschikbare woningen, is het niet eenvoudig om van een appartement naar een grotere ruimte te verhuizen. Shakia Miller, die drie slaapkamers bezit in het appartement West Park, heeft de grote ruimte aangevraagd terwijl ze zwanger was van een tweelingjongen, die eigendom is van en wordt beheerd door de Housing Authority. Ze zijn nu 9 jaar oud, maar het gezin, waaronder de drie oudere kinderen van mevrouw Miller, woont nog steeds in hetzelfde appartement.

“Emotioneel veroorzaakt het een tol voor iedereen”, zei mevrouw Miller. “Ik heb geen eigen plek, geen plek voor mijn kinderen om te bezitten. Het is walgelijk, het is zo walgelijk, niemand heeft gemoedsrust.

Hij volgde de Huisvestingsautoriteit in de loop der jaren verschillende keren, maar kreeg te horen dat hij op de lijst stond. Veel geloof had ze niet.

“Ik ga niet zeggen dat ik de hele handdoek erin heb gegooid, maar het is halverwege”, zei mevrouw Miller. “Omdat ik na verloop van tijd ga merken dat het ze niet echt kan schelen. Het kan ze niet echt schelen.

Er is echter geen andere manier voor een gezin met een laag inkomen, en degenen die gesubsidieerde appartementen vinden, zijn terughoudender om voor hen te gaan – zelfs als het erg belangrijk is als hun gezin opgroeit.

READ  Er is een tsunami-alarm afgegeven voor Tonga na een vulkaanuitbarsting

Vincent Reina, hoogleraar stedelijke en regionale planning aan de Universiteit van Pennsylvania, zegt: “Tehuizen doen er alles aan om te blijven. Ze sluiten harde handelsovereenkomsten: handel in voedsel, gezondheidszorg en andere basisbehoeften.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *