Adolescenten die niet met LA zijn gevaccineerd, testen positief op ‘fluorona’-infectie

  • De Los Angeles Times meldt dat een tiener positief testte op co-infectie met Govt-19 en griep.
  • Sinds begin 2020 zijn er meldingen van co-infecties die bekend staan ​​als “fluorona”.
  • Experts hebben er bij mensen op aangedrongen om zich te laten vaccineren tegen zowel de griep als de overheid.

De tiener uit Los Angeles, die niet is ingeënt tegen griep en COVID-19, testte positief op een dubbele infectie genaamd “fluorona”. Gezondheidsfunctionarissen vertelden woensdag aan de Los Angeles Times.

De tiener keerde onlangs terug van een reis met haar familie naar Cabo San Lucas, Mexico, en ging met een loopneus naar het 911 Covit-testcentrum in Brentwood, vertelde Steve Farsham, chief operating officer van het testcentrum, aan de Times.

Farsam zei dat het de eerste co-infectie was die bekend was bij het testcentrum.

Het 911 Govt Test Center reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Insider om verder commentaar.

“Het gaat niet om zichzelf, het kan echter gerelateerd en gecompliceerd zijn met iemand met reeds bestaande medische aandoeningen, iedereen met een immuundefect”, vertelde Farsham aan de Times en drong er bij mensen op aan zich te laten vaccineren tegen zowel de griep als de covit. -19.

Er zijn meldingen van griep en Govt-19-infecties Vanaf het begin van de infectie. Medische professionals in 2020 Gewaarschuwd De “aanwezigheid” veroorzaakt door de griep en Govt-19 – en hoewel het niet gebeurde, zeiden ze: Het risico is hoog dit jaar.

De LA County Public Health Department vertelde de Times in een rapport dat respiratoire-virale co-infecties “zeer vaak voorkomen”. De afdeling reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Insider om commentaar.

READ  Winterstorm: sneeuw en harde wind onderweg, met meer dan 50 miljoen weerswaarschuwingen aan de oostkust

“We hebben deze gebeurtenissen niet goed gevolgd en kunnen u niet vertellen hoe vaak ze plaatsvonden”, zeiden gezondheidsfunctionarissen tegen de Times.

Koortsactiviteit in de Verenigde Staten gedurende de afgelopen 35 jaar Meestal piek in februari, Zoals daarin vermeld centrum voor ziektecontrole en Preventie.

De CDC beveelt vaccinatie tegen beide ziekten aan Influenza vaccinatie tarieven In 2021 was het lager dan normaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *