Autoriteiten zeggen dat een tijger de hand van een man heeft gebeten in een dierentuin in Florida.

Een man die als schoonmaker werkte in de dierentuin van Napels in Florida, raakte woensdag ernstig gewond toen een tijger in zijn hand beet toen hij een verboden gebied betrad en een dierenverblijf betrad, zeiden functionarissen.

De eerste sheriff-officier die de dierentuin bezocht, schopte de tijger tegen het blok en probeerde de hand van de man uit de bek van het dier te bevrijden, maar de Maleise tijger werd “gedwongen te schieten”, aldus het Sheriff’s Office van Collier County.

Een 8-jarige tijger genaamd Ego, die in december 2019 werd gekocht, is volgens de dierentuin overleden.

De 20-jarige werd door de hulpdiensten van Collier County naar een ziekenhuis gebracht, aldus het kantoor van de sheriff.

Een woordvoerder van het Lee Memorial Hospital in Fort Myers bevestigde woensdag dat het een patiënt behandelde die was gebeten door een tijger, maar zei dat er geen verdere informatie kon worden vrijgegeven.

Het kantoor van de sheriff zei dat de man, die werkte bij een schoonmaakdienst die door de dierentuin was ingehuurd, een “niet-geautoriseerd gebied” in de buurt van het LTTE-verblijf betrad nadat de dierentuin de hele dag gesloten was. Het kantoor van de sheriff zei dat het schoonmaakbedrijf verantwoordelijk was voor het schoonmaken van de toiletten en de cadeauwinkel, niet voor de dierenverblijven.

“Voorlopige rapporten geven aan dat de mens het dier aan het aaien of voeren was, wat beide ongeoorloofde en gevaarlijke activiteiten zijn.” Het kantoor van de sheriff zei:.

Onder verwijzing naar “eerste rapporten”, zei het kantoor dat de tijger de hand van de man greep en hem het verblijf in sleepte nadat de man de barrière was gepasseerd en zijn hand door het hek rond het verblijf had gestoken.

READ  5 takeaways from the Packers' dramatic victory over the Browns

Vertegenwoordigers werden om 18.26 uur uitgenodigd in de dierentuin, aldus het kantoor. De dierentuin weigerde commentaar te geven, behalve het delen van het rapport van de sheriff.

In februari 2020, de dierentuin van Napels Bekend gemaakt Het kocht de Ego van de Woodland Park Zoo in Seattle. De dierentuin zei in een verklaring dat het al meer dan twee decennia inspanningen heeft gefinancierd om dieren in het wild te redden.

Geclassificeerd als de Maleise tijgers Is in kritieke toestand Rode lijst van bedreigde diersoorten door de International Union for the Conservation of Nature. Er zijn minder dan 200 dieren in het wild, tegen 3.000 in de jaren vijftig. Wereld Natuur Fonds.

Het fonds wijt het verlies aan leefgebied als gevolg van groei, landbouwuitbreiding en stroperij.

Bij de aankondiging van Ego’s welkom noemde de dierentuin van Napels de tijger “de beste ambassadeur voor zijn soort” en toen bezoekers hem zagen, zei hij: “We hopen dat ze verliefd worden en willen weten hoe ze hun deel kunnen doen om zijn familieleden te redden. Het bos.”

Verscheidenheid van de dierentuin van Napels, die jaarlijks ongeveer 370.000 bezoekers trekt dieren, Waaronder Afrikaanse leeuwen, de Florida Panther, zwarte beren, buffelwanggibbon en bewolkte luipaarden.

Tijgeraanvallen op dierentuinen zijn zeldzaam, maar niet ongekend.

in 2016, Een vrouw werd vermoord in Peking De tijger sprong uit een auto in de dierentuin om zijn dochter te redden van een tijgeraanval, zeiden regeringsfunctionarissen daar.

In 2007, Een werd gedood Ook ontsnapte een tijger in de dierentuin van San Francisco uit zijn kooi kort nadat de dierentuin was gesloten, waarbij er nog twee gewond raakten. De politie zei dat de tijger later werd doodgeschoten door de autoriteiten.

READ  Starlink Internet Service heeft tot nu toe meer dan 145.000 gebruikers

Vorig jaar zeiden dierentuinfunctionarissen dat dezelfde tijger een bewaker had gebeten toen minstens 50 bezoekers de dierentuin van San Francisco bezochten.

De tijger bereikte de ijzeren staven van zijn omheining en greep beide voorpoten van de dierentuin kort na de openbare voeding, waarin bewakers gewoonlijk versterkt paardenvlees zouden leveren via een kleine gleuf, zeiden dierentuinfunctionarissen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *