Brand in huis in Quakertown: Ambtenaren van Bucks County onderzoeken een brand waarbij een vader en zijn twee zonen zijn omgekomen in de 11 rechtbank van Essex.

QUAKARDOWN, Pennsylvania (WPVI) – Een vader en zijn twee kinderen zijn op kerstochtend omgekomen bij een huisbrand in Bucks County, Pennsylvania, zeiden functionarissen.

De politiechef van Quakertown, Scott McGreere, zei dat er vroege tekenen waren van een brand in de kerstboom van de familie.

“Drie familieleden stierven als gevolg van de brand”, zei McLree. “Op die kerstboom zien we een kerstboom branden als gevolg van de kerstverlichting.”

Onderzoekers zeggen dat Eric King, 40, zijn zonen, Liam, 11, en Patrick, 8, en hun twee honden werden gedood in de brand.

Volgens de autoriteiten zijn Erics vrouw Christine en hun oudste zoon Brady ontsnapt voordat de brand hun hele huis verwoestte. Ze werden voor verder onderzoek naar het Lehi Valley Hospital gebracht.

“Ik deel met jullie het droevige nieuws deze kerst dat de koninklijke familie, vader en twee kinderen Richland Elementary studenten, Liam, een vijfdeklasser en Patrick vanmorgen verloren zijn gegaan bij een huisbrand. , leerling van het derde leerjaar. Moeder en Brady, een achtste-klasser op Strayer Middle School, hebben het gelukkig overleefd”, aldus Quakertown Community School District. Dat zei hoofdinspecteur Bill Horner zaterdagavond in een brief aan de gemeenschap.

Het incident vond zondag rond 01.30 uur plaats in een huis van twee verdiepingen in Essex Court.

De brandweer zei dat de brandweer arriveerde en de brand snel geblust, die uit het huis kwam.

Op een gegeven moment konden brandweerlieden het huis binnenkomen, maar werden door een hevige brand naar buiten geduwd.

Brandweerlieden hebben verschillende pogingen ondernomen om degenen die in het huis vastzaten te redden, maar waren niet in staat om dit op tijd te doen, zeiden ambtenaren.

READ  Stake Sarah, slachtoffer van de vijfde schietpartij in Denver-Lakewood

“Ik kon niemand zien, dus ik dacht dat ze allemaal waren uitgezet, maar het was triest om te beseffen dat niet iedereen gered was”, zegt Wilson Martinez, een buurman die met zijn oudste zoon naar school ging.

De impact van het vuur sloeg over naar het naastgelegen huis en was verwoest. Volgens de autoriteiten is het gezin van vier personen dat zich in het huis bevond ongedeerd ontsnapt.

Lokale brandweerlieden en brandweerlieden van de staatspolitie van Pennsylvania werden ook ingeschakeld om te helpen bij het onderzoek.

Om 2.30 uur was de brand onder controle, maar de schade die hierdoor ontstond was al onvoorstelbaar en onherstelbaar.

Leden van de Quakertown-gemeenschap a GoFundMe-pagina De koning moet de familie helpen. Zondagochtend had het meer dan $ 387.000 opgehaald. Het doel is $ 20.000.

“Dit nieuws is verwoestend voor de gemeenschap van het schooldistrict en het Quakertown-gebied. Eric en Christine en hun jongens zijn zeer actief in onze gemeenschap. Het schooldistrict betuigt zijn oprechte deelneming aan de familie King en veel van hun vrienden en familieleden. uw gebeden,” zei Horner.

Horner zei dat het district vanaf zondag een reeks ondersteuning zal bieden voor studenten, ouders en personeel.

“We zijn echt gezegend om deel uit te maken van zo’n prachtige gemeenschap vol hoop, hoop en liefde. Dit is een dag om deze zegeningen te gedenken en de tijd die we dicht bij degenen van wie we houden houden,” zei Horner.

Twee mensen zijn omgekomen bij een brand op kerstochtend in Trenton, New Jersey. De identiteit van de slachtoffers is niet bekendgemaakt en er is geen oorzaak voor de brand.

READ  Rooney Mara speelt Audrey Hepburn in de film geregisseerd door Luca Quadagnino

Online: Lees het volledige rapport van Supervisor Bill Horner

Copyright © 2021 WPVI-TV. Alle rechten voorbehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *