Californische plaatsvervangend DA Kelly Ernby, die zich uitsprak tegen vaccinorders, zei dat de regering stierf aan complicaties.

Kelly Ernby, plaatsvervangend officier van justitie voor Orange County, Californië, die onlangs kandidaat was voor de staatswetgevende macht en zich bleef uitspreken tegen vaccinatiebevelen, is overleden aan complicaties van COVID-19. Het overlijden van de 46-jarige werd maandag bekend gemaakt door zijn vrienden, familie en collega’s.

Ernby, die op Huntington Beach woont, werkt sinds 2011 op het kantoor van de officier van justitie, waar hij volgens de Associated Press is gespecialiseerd in milieu- en consumentenrecht. Kantoor. Ernby, die is geëerd voor zijn bijdragen aan de handhaving van de milieuwetgeving, wordt door het kantoor beschreven als ‘een ongelooflijk levendige en gepassioneerde advocaat’.

59400266-382855932565111-4115083757722009600-n.jpg
De plaatsvervangend officier van justitie van Orange County, Kelly Ernby Govt-19, stierf aan complicaties.

Kelly Ernby voor montage / Facebook


In 2019 lanceerde Ernby een mislukte campagne voor de Californische staatswetgever, waarbij hij verloor van Diane Dixon in de voorverkiezingen van 2020. Ze was van plan om dienovereenkomstig weer te rennen CBS Los Angeles.

Ernby pleitte herhaaldelijk tegen de vaccinatiebevelen van de overheid en schreef in augustus op zijn persoonlijke Facebook-pagina dat “het vaccin geen remedie is voor de ziekte van de overheid, de bevelen werken niet.”

In december was hij medevoorzitter van de anti-vaccinatiebijeenkomst in Fullerton, California State University, tussen vandaag en de jaren zestig. Volgens universiteitsstudenten KrantIn de jaren 60, zei hij, dreigden mensen hun vrijheid te verliezen vanwege socialistische ideeën.

Tijdens een ontmoeting met de conservatieve groep Turning Point USA zei hij: “Nu is er niets belangrijker dan onze vrijheid.” “… onze regering voor het volk en voor het volk zal niet zonder actie van het volk zijn.”

In november 2019, voordat de regering zich verspreidde, woonde hij online bij Stadshuis Hij voerde campagne voor de wetgevende macht en zei: “het uitgangspunt is dat de regering erg klein moet zijn.”

“Ik heb geen vertrouwen in de orders”, zei hij. “… het gaat niet om het vaccin, het gaat om de keuze die je moet maken.”

Na de dood van Ernby verspreidden de geruchten zich snel dat hij door vaccinatie was overleden aan COVID-19. Haar man, Mattias Ernby en veel van haar vrienden hebben publiekelijk bevestigd dat dit niet het geval is.

“Meer dan 200 e-mails, dm’s of doodsbedreigingen in de afgelopen 24 uur, mensen die de dood van mijn vrienden prezen en/of ons opriepen om te sterven”, zei Ernby’s vriend Ben Chapman. Greater Costa Mesa Republikeinen, schreven maandag op Facebook. “… mijn vriendin was niet gevaccineerd en niemand in geloofwaardige bronnen zei dat ze geslaagd was omdat ze was ingeënt. Haar man en ik hebben openlijk verklaard dat ze niet was ingeënt.”

Ik heb meer dan 200 e-mails, dm’s of tweets met doodsbedreigingen, complimenten en/of uitnodigingen bij het overlijden van mijn vrienden…

Gepost door Ben Chapman Op dinsdag 4 januari 2022

Californië heeft, net als de meeste delen van de wereld, een toename gezien in recente gevallen, met een gemiddelde van 22.794 gevallen per dag, volgens de regering van de staat. Dashboard. De staat heeft een daling gezien van de gemiddelde dagelijkse sterfgevallen in verband met Govt-19, aangezien minder dan 80% van de bevolking van de staat ten minste gedeeltelijk is ingeënt tegen Kovit-19.

Volgens de laatste gegevens hebben van 13 tot 19 december 2021 degenen die niet zijn gevaccineerd 5,2 keer meer kans om COVID-19 te krijgen dan degenen die volledig zijn gevaccineerd. De kans om te overlijden is 15 keer groter.

READ  Canon's EOS R5C is een 2-in-1 foto- en bioscoopcamera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *