Capitol Attack Team zoekt informatie van Fox’s Sean Hannity – Live | Amerikaans nieuws

Alexandra Villarreal En Samantha Lock Verslag doen van:

Meer dan 1,08 miljoen mensen in het hele land testten maandag positief op Kovit-19 – een wereldwijd dagelijks record, Gegevens van de Johns Hopkins University Onthuld.

De stroom van epidemieën dwingt regeringsfunctionarissen, werkgevers en burgers om hun risicotolerantie af te wegen nu Amerikanen het derde jaar ingaan van een catastrofale epidemie die levens en middelen van bestaan ​​heeft verbeterd.

Hoewel er aanwijzingen zijn dat Omigran over het algemeen milder en minder gevaarlijk is dan andere soorten, blijft het aantal nieuwe gevallen stijgen. Toename in ziekenhuizen, Opnieuw bedreigend Zinkende belegerde ziekenhuizen.

Medische experts hebben gewaarschuwd dat de Omigron-golf bijzonder schadelijk is voor kinderen. Als pediatrische combinaties Patiënten met de ziekte van Govit-19 hebben recordhoogten bereikt.

“Deze beschrijving van het als een mild virus is niet juist”, vertelde Peter Hodes, decaan van de National School of Tropical Medicine en hoogleraar kindergeneeskunde aan het Baylor College of Medicine, aan CNN.

“We hebben geweldig werk geleverd door onze kinderen in het hele land te vaccineren, ondanks veel vrolijke gesprekken Omigron-variant, Minder ernstige ziekte, als je alle factoren bij elkaar optelt … We worden geconfronteerd met een zeer ernstige situatie in dit land, vooral voor kinderen.

Het aantal nieuwe gevallen op maandag was bijna het dubbele van het vorige record van ongeveer 590.000 vier dagen geleden.

Hoewel vertragingen een rol spelen bij het rapporteren van het vakantieseizoen, kan het nieuwe record een aanzienlijk understatement zijn. Veel Amerikanen vertrouwen op thuistests, waarvan de resultaten niet aan de autoriteiten zijn gerapporteerd.

READ  De eerste beelden van schade door vulkaanuitbarstingen in Tonga tonen gemeenschappen bedekt met dikke as

Midden in een diepe crisis staan ​​scholen en bedrijven voor moeilijke beslissingen. Klaslokalen in steden, waaronder: Detroit, Los Angeles, Newark, Milwaukee, Cleveland en Atlanta Infecties nemen toe, waardoor virtueel leren wordt stopgezet of de terugkeer van studenten wordt vertraagd.

Lees verder:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *