Chauffeurs zitten meer dan 15 uur vast op I-95 in Stafford County, Washington – NBC4 Washington

Op de Interstate 95 in Stafford County, Virginia, stortten gedurende meer dan 15 uur verschillende vrachtwagens neer in het midden van een grote sneeuwstorm, waarbij chauffeurs gestrand waren terwijl de weg vol sneeuw en ijs lag. Sen vertegenwoordigt Virginia in de Amerikaanse Senaat. Tim Caine, een van de chauffeurs die vast kwam te zitten op de snelweg.

Veel chauffeurs hebben geen benzine. Sommigen hebben geen eten of water. Sommigen zeggen dat de auto kinderen, huisdieren en familieleden met medische behoeften bevat.

Gouverneur Ralph Northam vertelde News 4 dat de Virginia State Police, het Virginia Department of Transportation en andere staatsfunctionarissen en -personeel de klok rond werken om mensen te helpen die vastzitten in de patstelling.

“Het was voor velen een moeilijke nacht. Excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om deze mensen te krijgen.” [giving them] Water of een plek om warm te blijven’, zei Northam dinsdagochtend.

De gouverneur verzette zich tegen oproepen om de Nationale Garde te stoppen.

“Ze zijn beschikbaar, ze doen geweldig werk. We hebben de middelen die we nu nodig hebben en we moeten komen waar ze moeten zijn”, zei Northam.

Op dinsdagochtend vloog Sopper 4 meer dan 95 tussen staten, waar chauffeurs 15 uur of langer vastzaten.

Gebruikers van sociale media, waaronder televisiepersoonlijkheid en schrijver Megan McCain, hebben opgeroepen om de Nationale Garde te bellen.

VDOT zegt dat er een programma loopt om gestrande voertuigen te begeleiden en te verplaatsen. Dinsdagochtend werden brandweerlieden van Prince William County gezien met dekens en flessen water.

Cain vertelde dinsdagochtend aan de WTOP dat hij meer dan 21 uur in zijn auto had doorgebracht. Hij verliet Richmond maandag om 13.00 uur en probeerde te onderhandelen over het stemrecht in de Senaat, maar was nog niet gearriveerd.

READ  De CEO van Pfizer weet niet zeker of een vierde dosis van het Covit-19-vaccin nodig is

“Het was een ellendige ervaring, maar op een gegeven moment schakelde ik over op een plan om een ​​ellendige reiservaring te overleven”, zei hij.

‘Ik heb nog nooit zoiets gezien,’ herhaalde hij.

Cain citeerde mensen die eten en drinken deelden en zeiden dat er “goede vriendschap” was tussen de vele reizigers die bij Gridlock waren gestrand.

Bestuurder Anne Gold zei dat het verkeer was stilgelegd tijdens haar jaarlijkse trektocht naar Florida op maandagmiddag. Dinsdag om 06:20 uur zei Gold dat er bij Gridlock slechts een paar autolengtes waren verbeterd.

“Achter me zijn er zoveel auto’s en vrachtwagens als ik voor me kan zien, en het is al 12 uur zo”, zei hij dinsdagochtend.

Dinsdagochtend om 07.00 uur stond het verkeer stil. Het Virginia Department of Transportation heeft bevestigd dat beide richtingen op de I-95 zijn afgesloten tussen Ruther Glen in Caroline County en afrit 152 in Dumfries, Prince William County. Het is een afsluiting van 48 mijl door het gebied van Fredericksburg. Maandag werd 14,1 centimeter sneeuw geregistreerd.

“We werken eraan om zoveel mogelijk verkeer opnieuw te vervoeren met behulp van elke transactie tussen de districten van Prins William en Caroline”, zei VDOT Friedrichsburg. “Uitwisselingen zijn in de volgende mm: Exit 104, 110 Caroline, 118, 126 Spotsey, 130 FXBG 133, 136, 140, 143, 148 Stafford, 150 & 152 PW.”

READ  Djokovic verliest visumberoep, speelt niet in Australian Open: live-aankondigingen

De staatspolitie van Virginia dwong een lange afsluiting af, zodat teams veilig gestrande automobilisten konden bereiken. Het bedrijf zei dat het sinds maandag op honderden ongevallen had gereageerd, maar enkele gewonden en geen slachtoffers.

“Dit is ongekend en we blijven geparkeerde vrachtwagens verplaatsen om vooruitgang te boeken bij het herstellen van de sporen”, zei VDOT Fredericksburg District Engineer Marcy Parker in een verklaring.

“We verwijderen niet alleen de vrachtwagens, maar behandelen ook de sneeuw en de vele centimeters sneeuw die zich rondom hen hebben opgehoopt om ervoor te zorgen dat automobilisten veilig hun bestemming kunnen bereiken wanneer de rijstroken weer worden vrijgegeven”, zei Parker.

Alle zuidelijke rijstroken van de I-95 bij Mile Marker 136 bij Centerport Parkway waren maandag om 12.00 uur afgesloten na een ongeval met zes trekker-opleggers. Niemand raakte gewond, maar de botsing droeg bij aan grote back-ups.

Hanan zei dat boorteams, ploegen en de staatspolitie van Virginia bij de inspanning hielpen. Personeel blokkeerde de weg en probeerde de vrachtwagens te verplaatsen.

Hanan zei dat je 911 moest bellen als je iemand kent die dringende medische zorg nodig heeft.

Hij vertelde iedereen dat hij wist dat dit een slechte situatie was en dat ze werkten om mensen naar huis te krijgen.

Nisha Semesta, die meer dan 12 uur in het zuiden vastzat met twee katten in haar auto, zei dat chauffeurs niet eens tussen staten konden uitstappen voor bevoorrading. Ook de zijwegen waren onbegaanbaar.

“We maken ons momenteel grote zorgen over de toegang tot voedsel, water en sanitaire voorzieningen”, zei hij. “Ik weet dat sommige mensen zich zorgen beginnen te maken over gas.”

Vrachtwagenchauffeur Emily Clementon stelde voor dat vrachtwagenchauffeurs mensen vragen of ze extra spullen hebben, zoals snacks of waterflessen. Hij zei dat veel vrachtwagenchauffeurs klaar staan ​​als ze vast komen te zitten.

Clementon zei dat de omstandigheden veranderden toen zij en een bijrijder Virginia binnenreden.

‘Ik heb nog nooit zoiets gezien,’ zei Clementon.

Honderden chauffeurs zaten bekneld of waren betrokken bij een ongeval In het hele gebied viel er sneeuw tot maandag 15.00 uur

Houd NBC Washington in de gaten voor meer details over dit groeiende verhaal.

President Joe Biden is aangekomen in Washington te midden van een sneeuwstorm die naar verwachting 10 centimeter sneeuw naar DC zal brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *