Cowboys vs. Washington Football Team: Dallas verslaat Washington na het winnen van NFC East-titel

Nadat de Dallas Cowboys de hele ziel van het voetbalteam van Washington hebben gestolen, is dat geluid het geluid van het op de grond vallen. De eindscore was eigenlijk veel slechter dan aangegeven). Degenen die zich afvroegen of de Cowboys vóór de aftrap van NFC East van zondagavond van het gaspedaal zouden worden gehaald, werden helaas verkeerd begrepen, en hoofdcoach Mike McCarthy bevestigde dat zijn team grote doelen had, en de eerste die in de Super Bowl verscheen, was om te helpen de nr. 1 zaadje in de NFC.

Door de WFT neer te halen, waren de Cowboys nummer één in de conferentie. Er blijft nog maar één wedstrijd over voor de Green Bay Packers, die als 2e en eerste eindigden – en het is onwaarschijnlijk dat ze een fout zullen maken in hun laatste twee wedstrijden in het reguliere seizoen. Voor Washington is dit een heel ander beeld omdat ze hun wonden likken en proberen uit te vinden hoe ze dit seizoen een positieve noot kunnen beëindigen als ze kunnen.

De Cowboys verdreven Washington met chirurgische precisie, en een dag na Kerstmis konden Ron Rivera en zijn ongelukkige mannen beginnen met het maken van hun verlanglijstje voor 2022 omdat de Kerstman hen steenkool gaf in 2021.

Als dit de versie is van de Cowboys die de play-offs ingaan, let dan op.

Waarom de Cowboys wonnen?

Ze kunnen de rematch met een divisierivaal alleen maar omschrijven als een snuff-film. Het was euthanasie in alle drie de stadia van het voetbal, en Washington zag hun hoop op de play-offs op spectaculaire wijze begraven in de handen van de Cowboys. Alleen al in de eerste helft zette Prescott het stadion in brand met 320 passing yards, vier touchdowns, geen onderbrekingen, 142,6 passer rating en 21 rushing yards in vier pogingen, en een van zijn touchdowns ging naar Terence Steel. Afwezigheid van All-Pro Tyrone Smith. Twee intercepties, drie zakken en een defensieve touchdown door DiMarcus Lawrence in de eerste helft, leidde tot 42-7 beschietingen voor het derde kwart.

READ  Novak Djokovic houdt telefonisch een trainingsessie met de premiers van Australië en Servië over zijn controversiële visum

In de tweede helft was het niet zo anders, want de Cowboys-aanval werd wat warmer, maar de Special Teams-divisie warmde op. Laat in het derde kwart, na een van Washington’s verschillende stall drives, rende Corey Clement opnieuw, barstte door de puntverdediging en landde op Dallas’ derde geblokkeerde bal, en rookie defensieve lijnwachter Sancy Colston schepte het op voor een tweede cowboys touchdown. Ik kreeg een van de geblokkeerde obligaties in 2021.

Het is betwistbaar dat verdovende middelen de smaak bepalen in dansmuziek, spelend voor de WFT, en sinds bijna twee maanden is het niet alleen een kwestie van tijd. Ze klommen eruit.

Waarom Washington verloor?

In week 16 ontdekten ze de harde manier waarop de Cowboys het gaspedaal niet hadden losgelaten, ook al hadden ze de NFC East-kroon al voor de aftrap gewonnen. Na een willekeurige start opnieuw voor de Cowboys-aanval op de eerste rit van Scrimmage, trok Taylor Heinke zich terug voor zijn eerste pass, die werd ingeademd door Trevan Dix voor de 11e onderbreking van zijn historische seizoen. Doug Prescott ging naar het veld met Mulligan en vond Ezekiel Elliott voor een 5-yard touchdown vangst, en vanaf daar werd het erger voor Washington.

Na weer een mislukte zet van Heinicke & Co., Prescott en CeeDee Lamb en Amari Cooper, gebruikte Ron Rivera de grote plays voordat de Cowboys Dalton Schultz vonden voor een tweede touchdown op het veld. Blijkbaar herinnerde Lawrence zich echter een vriendschappelijke race met Prescott en besloot hij welke verdediging nodig was om de laatste zone te betreden. Dus reflecteerde Lawrence op wat Randy Gregory in week 14 met Washington deed, maar voegde er punten aan toe, door een Heineke-pass naar boven te kantelen en deze vervolgens te onderscheppen, waardoor hij in de laatste zone kwam om een ​​voorsprong van drie touchdowns voor de Cowboys te creëren. Per kwartaal.

READ  Er is een tsunami-alarm afgegeven voor Tonga na een vulkaanuitbarsting

Tegen de tijd dat de back-up quarterback Cooper Rush net voor het vierde kwartaal op het veld landde, kon hoofdcoach Mike McCarthy niet beginnen met het lezen van een reputatie op het veld. Het goede nieuws voor Rivera is dat de Cowboys zijn team in 2021 geen pijn meer kunnen doen.

Keerpunt

Dix zette al vroeg de toon met zijn onderschepping, maar Lawrence bevestigde dat de WFT begreep dat dit een vernieling was.

Game of Thrones

Voor een dikke man komt niets op de eerste plaats – niets.

Er is geen feest zoals het TD-feest

“Je krijgt een touch-down …[and] Je krijgt een touch-down … “- Jane Slater van het NFL Network

Wat is het volgende

De Cowboys zullen hun winning streak voortzetten in een cruciale NFC-wedstrijd tegen de dalende Arizona Cardinals, terwijl Washington naar het oosten gaat in de hoop niet verslagen te worden door de Philadelphia Eagles.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *