De brand in Philadelphia begon toen een 5-jarige jongen een kerstboom aanstak

Op een persconferentie dinsdag zei commissaris Thiel dat onderzoekers na de brand zeven rookmelders in de eenheid hebben gevonden. Vier werden gevonden in de laden; Eén werd op de grond gevonden, de batterij verwijderd; Een andere werd op het dak bevestigd en de batterij werd verwijderd. Het zevende alarm in de kelder die door de twee eenheden werd gedeeld, werd geactiveerd, maar de waarschuwingen kwamen te laat over hoe snel het vuur zich had verspreid naar de bovenste verdiepingen.

De stad heeft dinsdag ook de namen vrijgegeven van degenen die zijn omgekomen. Drie volwassenen, Rosalie McDonald, Virginia Thomas en Queenshaw White, stierven. Kinderen zijn Tequin Robinson, Destiny McDonald, Jania Roberts, Jay Quan Robinson, Natasha Wayne, Quinton Date-McDonald, Shanis Wayne, Tanisha Robinson en Tiffany Robinson. Volgens het Philadelphia Medical Examiner’s Office stierf iedereen door passief roken.

De tragedie bracht hernieuwde aandacht voor het acute tekort aan huishoudens met een laag inkomen in de stad en in het hele land. De wachtlijst voor nieuwe sociale woningen in Philadelphia, de dichtstbevolkte stad onder de armoedegrens, bedraagt ​​40.000 woningen en is al bijna tien jaar gesloten.

De uitgebreide familie verhuisde in 2011 naar het Rowhouse-appartement. Sinds de emigratie is het aantal huurders gestegen van zes naar veertien doordat gezinnen zijn gegroeid. Huisvestingsfunctionarissen zeggen dat niemand in het appartement formeel om een ​​nieuwe locatie heeft gevraagd, hoewel sommige familieleden vrienden en maatschappelijk werkers hebben verteld dat ze willen verhuizen.

Stadsfunctionarissen drongen erop aan dat de woningen van Philadelphia worden opgewaardeerd naar moderne en moderne veiligheidsnormen, wat betekent dat rookmelders direct in het gebouw worden geïnstalleerd. Kelvin Jeremiah, directeur van de Philadelphia Housing Authority, zei dat het een aanzienlijk bedrag zou kosten, wat het bureau niet had.

READ  Titelverdediger Osaka uit maar niet uit Australian Open | Australian Open 2022

“Dit incident benadrukt in feite het fundamentele feit dat er een betaalbare huisvestingscrisis is in de stad”, zei hij dinsdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *