Drie mensen zijn veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor de moord op Ahmed Arbury

Meneer geblokkeerd door vrachtwagens. De achtervolging eindigde in een fysieke confrontatie met Arbury, Travis McMichael, die zei dat Mr. Arbery werd drie keer te dichtbij geschoten. Dhr. Brian filmde de moord op de camera van zijn mobiele telefoon en de beelden werden op grote schaal online verspreid, wat tot nationale verontwaardiging leidde.

Op vrijdag heeft dhr. De familieleden van Arbery onderwierpen zich aan de rechter, met het argument dat de mannen de maximale straf moesten krijgen, en bleven roesten. Zijn zus, Jasmine Arbery, zou haar donkere huid en krullend haar hebben.

Dhr. Arbury was een liefhebber van joggen en zijn familie zei dat hij op de dag dat hij stierf in de buurt aan het joggen was. Marcus Arbery Sr., zijn vader, vertelde de rechtbank: “Ze sloegen mijn zoon niet alleen op klaarlichte dag, ze vermoordden hem terwijl hij deed wat hij wilde doen”: “Rennen.”

Wanda Cooper-Jones, de moeder van Ahmed Arbery, merkte op dat zijn zoon tijdens de achtervolging nooit met zijn volgelingen sprak. “Hij zei nooit een woord tegen hen, hij bedreigde hen nooit – hij wilde gewoon alleen zijn”, zei hij. “Ze zijn volledig betrokken bij hun misdaden. Laat ze volledig toegewijd zijn aan hun gevolgen.

De zaak zal worden aangespannen bij het Hooggerechtshof van Georgië. Maar in een interview deze week zei mevr. Cooper-Jones zei dat hij zich voorbereidde op het volgende proces in de federale rechtbank, waar drie mannen zijn beschuldigd van haatmisdrijven en poging tot ontvoering en levenslange gevangenisstraffen krijgen. Het proces begint op 7 februari.

READ  De kledingkast van Miley Cyrus stortte in tijdens de nieuwjaarsspecial

‘Ik zal er elke dag zijn’, zei ze. “Ze moeten ook op die beschuldigingen reageren.”

Mevrouw Cooper-Jones zei dat federale advocaten onlangs contact met haar hebben opgenomen en hebben gevraagd of ze zich op haar gemak zou voelen met een petitieovereenkomst. Hij zei dat hij hen had verteld dat hij de federale zaak voor de rechter wilde zien komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *