El Cajon: geen overlevenden van vliegtuigcrash in San Diego County

De Learjet De landing was gepland op een lokale luchthaven, volgens het Sheriff’s Department van San Diego County.

De brandweer heeft het niet overleefd, meldt de politie in een verklaring. Ze specificeerden niet hoeveel mensen werden getroffen. Niemand raakte gewond op de grond, aldus het kantoor van de sheriff in een verklaring. Zodra de familieleden op de hoogte zijn gesteld, zal de lijkschouwer de slachtoffers onderzoeken en identificeren.

Het kantoor van de sheriff zei dat het vliegtuig een Learjet-vliegtuig was en wist niet hoeveel mensen er aan boord waren. CNN-dochteronderneming KGTV Gerapporteerd. Het Sheriff’s Department zei dat een huis beschadigd was en dat de elektriciteitskabels in het gebied waren doorgesneden.

“Het vliegtuig was gepland om te landen op Gillespie Field in El Cajon. Op dit moment hebben we geen informatie over waar het vliegtuig vandaan kwam of hoeveel mensen aan boord waren. Brandweerlieden konden geen overlevenden vinden op de plaats van de crash”, zegt de sheriff. afdeling zei.

“Er was veel regen toen brandweerlieden ter plaatse kwamen en er was een grote vuilnisbelt van ongeveer 60 meter lang”, vertelde Don Butts, hoofd van het Lakeside Fire Safety District, aan CNN.

“Brandweerlieden zagen een aanzienlijke vuurbal en rook uit de brandweerkazerne – de brandweerkazerne bevindt zich op ongeveer 800 meter van de plaats delict”, zei Butts.

De eerste minister zei dat een voertuig ook beschadigd was.

Dat zegt CNN-meteoroloog Petram Jawaharlal Nehru. Het observatorium van El Cajon vertoonde lichte wind van 10-15 mph op het moment van de crash, maar de wind was erg hoog in de nabijgelegen uitlopers, oplopend tot 40-45 mph, zei Zawahiri.

READ  Robert Pattinson en Zo Gravitz in luxe in 'Batman' trailer

Om 18:50 uur toonden weerobservaties van Gillespie Field aan dat het zicht was gedaald tot minder dan 1 mijl, met wolkendaken onder de 500 voet, wat volgens Jawaharlal Nehru de vliegregels van de piloot moet hebben gevolgd. De omstandigheden duurden tot 20.00 uur, waarna het zicht terugkeerde naar 3 tot 5 mijl, zei hij.

De Federal Aviation Administration en de National Transportation Safety Board zijn op de hoogte gebracht en het Sheriff’s Department zei dat het het onderzoek naar de crash zal afhandelen.

El Cajon ligt 25 kilometer ten oosten van San Diego.

“Onze gedachten en gebeden gaan uit naar iedereen die getroffen is door het vliegtuigongeluk”, aldus de sheriff.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *