In Seattle, Californië, is naar verluidt sneeuw gevallen in delen van de Verenigde Staten om naar Witte Kerst te kijken.

EEN Witte kerst is aangebroken Naar sommige delen van West-Amerika.

Na zaterdagmiddag een zeldzame show te hebben gegeven aan het gebied in Seattle, viel er zaterdagmiddag sneeuw over de bergen in heel Californië.

Er waren veel Rapporten Sneeuwval rond Seattle, zegt National Weather Service “Sneeuw, harde reis” Te verwachten op lokale wegen.

EEN “Lijkt eindeloos” Centrale meteorologen zeiden dat lagedrukgebieden uit de Stille Oceaan de westkust zouden raken, waardoor in het midden van de week koude stormen zouden ontstaan.

Er was ook sneeuw gerapporteerd Portland, Oregon, gebied, waar “Koude poolwind” Bewegingen, zeiden voorspellers.

Recente voorspellingen laten zien dat er zondag zeker een centimeter sneeuw zal vallen in Seattle en delen van Portland die normaal geen sneeuw zien.

Was “Zware, hevige sneeuwval” Zaterdag in het Tahoe Basin en Reno, Nevada, volgens het plaatselijke Meteorological Service-kantoor. De Interstate 80 was voor de tweede dag op rij gesloten in de buurt van de Toner Summit op de California Highway Patrol. Zei. Slecht zicht werd in rekening gebracht.

Zware regen- en onweersbuien teisterden zaterdag de Golfregio. Het overstromingsoverleg voor San Francisco werd die middag afgelast.

De sneeuw was ongeveer bedekt Vierde in het land Op zaterdag werd eindelijk beloofd om terug te keren naar de uitlopers van Californië, waar dalende temperaturen en frisse vochtigheid ’s avonds laat sneeuw veroorzaakten die aan de palmboom kleefde.

De 70 mijl lange kruising op de top van de Sierra Nevada is zaterdag gesloten omdat de storm een ​​tweede wind blies die ’s nachts bijna 2 voet sneeuw afsneed in sommige skigebieden rond Lake Tahoe.

READ  NFL Divisional Playoff-voorspellingen: Titans, Packers, Buccaneers en Chiefs? Wie gaat er door naar het congreskampioenschap? | NFL-nieuws

Zelfs in San Diego, waar sneeuw zeldzaam is, is een blik op de poeder mogelijk, maar het kan te laat komen om als witte kerst te tellen.

“We kunnen een beetje stof krijgen in de San Diego County Mountains”, zegt Casey Oswand, een meteorologische meteoroloog.

Andere delen van Californië waren echter getuige van een natte en regenachtige kerst terwijl stormen de staat bleven doordrenken, waardoor in sommige gebieden tijdens de vakantieperiode plotselinge overstromingen en overstromingen werden veroorzaakt.

Ondertussen blijven de temperaturen stijgen in de zuidelijke vlakten. Federale voorspellers de schuld “Onregelmatige hete warmterug op laag niveau.”

“De hoge temperatuur breekt het record Zondag kan van de zuidelijke vlaktes tot aan de Middellandse Zee zijn”, aldus de National Weather Service.

“Een groot deel van het zuiden is aanzienlijk warmer toen Texas en Oklahoma in de jaren ’80 weer opkwamen”, aldus de dienst. “De hoogste gemiddelde temperatuur op zondag strekt zich uit van het noorden van Texas tot het zuiden van Kansas, waar de temperaturen 25-35 graden boven het gemiddelde zullen liggen.”

Associated Press En komijn paard Bijgedragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *