Joe Judge werd na twee seizoenen ontslagen als hoofdcoach van de Giants

Joe Judge kreeg twee dagen de tijd om twee slechte seizoenen te verdedigen.

Hij kon het uiteindelijk niet. Wie kan?

De Giants maakten dinsdag bekend dat de rechter was ontheven van zijn functie als hoofdcoach, waarmee een einde kwam aan een tweejarige ambtstermijn die begon met een belofte om terug te keren naar de gloriedagen van de eigenaar, maar ook om de dagen van diepe frustratie te herdenken.

De scheidsrechter heeft in zijn twee seizoenen 10-23 gescoord, maar de Giants hebben hem niet kunnen vasthouden vanwege inefficiënte prestaties van de afgelopen maand of zo. Ze verloren de laatste zes wedstrijden van het seizoen, elk met een marge van dubbele cijfers, die in toenemende mate werden gecompenseerd door het ongeduld met het steeds slechter wordende spel.

“Ik zei voordat het seizoen begon dat we ons beter wilden voelen over de richting die we opgingen toen we de laatste wedstrijd van het seizoen speelden”, zei mede-eigenaar John Mara dinsdagavond in een verklaring. “Helaas kan ik die verklaring niet publiceren, daarom hebben we deze beslissing genomen.”

De schietpartij komt een dag nadat de algemeen directeur van de groep, Dave Kettleman, zijn pensionering aankondigde. Het maakte twee van de belangrijkste leiderschapsposities in het bedrijf vrij, waardoor de teamfans kregen wat ze wilden schreeuwen om een ​​complete herziening van de organisatie: een nieuwe start in de herstructurering en de voltooiing van een complete missie.

“We waarderen Joe’s inspanningen namens de organisatie”, zei Mara.

READ  Wall Street banken 'nieuwe natuur' in bedrijfswinsten na twee geweldige jaren

Fans die al lang verontwaardigd zijn over het falen van de rechter, prezen ongetwijfeld zijn ontslag in plaats van zijn inspanningen. Velen zagen dit als een hoopvol teken dat de eigenaar de status-quo kende en bereid was grote verbeteringen aan te brengen om het bij te werken in plaats van kinderstapoplossingen met waanzinnig routinematige huismiddeltjes.

De algemeen directeur van Giants is van plan om interviews te houden met kandidaten – die geen van allen in hun frontoffice hebben gewerkt, wat zeldzaam is voor het bedrijf – woensdagochtend zei Mara, eraan toevoegend dat wie ze ook aannemen “de inspanning zal leveren om een ​​nieuwe leider aan te nemen ”. Coach. ”

Alle acht bekende kandidaten voor de functie van General Manager komen uit groepen die zich nu voorbereiden op het naseizoen, dus tijd is niet zo belangrijk voor het zoeken naar een opleiding; Als iemand een assistent-coach of coördinator van zijn huidige organisatie binnenhaalt, kan het team dergelijke werkzaamheden niet uitvoeren totdat ze hoe dan ook uit de play-offs zijn uitgeschakeld.

De nederlagen van de Giants gingen vooraf aan de komst van de rechter in 2020. Het was een decennium van teleurstelling voor een team dat geen seizoen meer had gewonnen sinds de Super Bowl-overwinning in februari 2012. Na het snelle vertrek van Ben McAdoo en Pat Shurmur, werd hij de derde opeenvolgende hoofdcoach die twee seizoenen later (of minder) door de Giants werd ontslagen.

Net als bij die schietpartijen kunnen rechters ook in verband worden gebracht met een tekort aan winnend personeel. De Giants hebben sinds het einde van het seizoen van quarterback Daniel Jones geen wedstrijd gewonnen met een nekblessure eind november, en het komt zelden voor dat het team al zijn aanvallende spelers tegelijk op het veld houdt.

READ  Aartsbisschop Desmond Tutu, de anti-apartheidsleider van Zuid-Afrika, is op 90-jarige leeftijd overleden.

Rechter Sagan coachte Barclay een paar wedstrijden met volle kracht. De flow scheurde zijn ACL terug in de 2e week van het seizoen 2020 en bracht het grootste deel van dit jaar door met herstellen en vervolgens herstellen van een enkelblessure. De aanvallende opstelling die de Giants zich voor het seizoen 2021 hadden voorgesteld, werd nooit vervuld en het team speelde de meeste van zijn wedstrijden op het veld met back-ups en derde en vierde reeksen.

Maar afgezien van die fouten in het rooster, deed de rechter hem geen gunsten.

Zijn ambtstermijn werd onderbroken door enkele absurde momenten in zijn laatste dagen, die zich bij het team zouden voegen dat nutteloze andere naties zou zijn. De Bears hadden een gesprek van 11 minuten na de 17e week van nederlaag, waarin hij sprak over de veranderingen in de cultuur van het team die achter de schermen plaatsvonden. In de nederlaag tegen Washington in week 18, in de buurt van de eigen doellijn van de Giants, riep hij een paar quarterback-sneakers op. Ze staan ​​met beledigende en belachelijke momenten, zoals The Fumble en Ray Handley’s vijandige persconferenties in 1978, geschreven door Joe Bisarsic.

Als we na 2020 terugkomen op 2021, hoopt Mara dat de rechter de juiste persoon voor de baan heeft aangesteld. Dat gevoel verslechterde in een verbazingwekkend tempo.

Het was een snelle daling voor de keurmeester en hij was klaar om later dit seizoen terug te keren. Na het inhuren van een rechter, zei Mara dat hij meer geduld zou willen tonen dan zijn voorgangers, en er zijn aanwijzingen dat de rechter zijn bevoegdheden zou kunnen gebruiken bij het zoeken naar de algemeen directeur van het team.

READ  Sidney Poitier stierf op 94-jarige leeftijd

In tegenstelling tot andere teams die maandag de play-offs misten, betekende het ontslag van hun coaches dat de Giants de scheidsrechter dit jaar een kans wilden geven om de valkant te presenteren, en schetsten mogelijke veranderingen die hij in de ploeg zou kunnen aanbrengen. Was een van de ergste misdaden in de NFL. Ze lieten hem toe om het team toe te spreken voordat de spelers maandagmiddag naar de degradatie vertrokken, en deelden met het publiek enkele van zijn plannen voor 2022 en daarna.

Mara en mede-eigenaar Steve Dish hadden maandagmiddag een ontmoeting met de rechter. Mara en de rechter ontmoetten elkaar dinsdag opnieuw voordat de Giants begonnen aan hun laatste poging om terug te keren naar de overwinning voordat ze de rechter op de hoogte brachten van de uitkomst.

Slechtste hitpercentage voor een coach in de geschiedenis van Giants:

Bill Arnsbarker (1974-76) 7-28.200

Pat Shurmur (2018-19) 9-23 .281

Joe Rechter (2020-21)10-23.303

* Interim-coach in 2017 was Steve Spagnullo 1-3 (.250).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *