Nadat House stemrechtwetsvoorstel aan Senaat heeft doorgegeven, spreekt het zich uit tegen hervorming van de bioscoop – Live | Amerikaans nieuws

Kirsten Cinema wees erop – Of gewoon bevestigd – De drang van de Democraten om de regels van de Senaat te wijzigen om de wet op het stemrecht mogelijk te maken, is feitelijk verdwenen.

In een toespraak voor de Senaat kort daarvoor Joe Biden De senator uit Arizona zou naar Capitol Hill komen om te proberen de kwestie te forceren Zei: “Hoewel ik deze rekeningen blijf steunen, steun ik geen afzonderlijke maatregelen die de onderliggende ziekte die ons land treft, verergeren.”

Die afzonderlijke acties omvatten het elimineren of wijzigen van de regel die minderheden machtigen door voor de meeste wetten een limiet van 60 stemmen in te stellen.

De Senaat is verdeeld in 50-50 en staat onder haar controle democraten Door vice-president, Kamala Harris. Democratische senatoren vertegenwoordigen meer kiezers dan Republikeinse senatoren, waarnaar vaak wordt verwezen door aanhangers van de Philippister-hervorming.

Democraten die verandering steunen, wijzen op de noodzaak van federale wetgeving om de inspanningen van de Republikeinen om het stemmen tot pro-democratische minderheden te beperken door middel van door de staat gereguleerde wetgeving, tegen te gaan.

De wetten voor onderdrukking van kiezers zijn ook in de problemen Republikeinen Wie ondersteunt? Dat is Donald Trump De grote leugen over verkiezingsfraude is de benoeming van bondgenoten op sleutelposities en de gemakkelijke manipulatie van verkiezingsresultaten.

Ondanks dat, de bioscoop en haar mede-gematigden Joe Mancin, In West-Virginia is Philipster fel gekant tegen hervorming – beide ondersteunen de verdediging van federale stemrechten.

Ze zijn bang wanneer en wanneer de Filippijnse hervorming zal plaatsvinden Republikeinen trekken zich terug Kamer, wat later dit jaar kan gebeuren. Sommige waarnemers zeggen dat het net zo naïef is als de Republikeinen Mitch McConnell, Een man die constitutionele heartball in een kunstvorm veranderde, kan Philippester zelf dynamiseren.

READ  Sidney Poitier stierf op 94-jarige leeftijd

Hoe dan ook, zonder de bioscoop en Munch, alle inspanningen van Biden en de meerderheidsleider, Chuck Schumer Mislukken in New York.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *