Robert Pattinson en Zo Gravitz in luxe in ‘Batman’ trailer

Batman werd gespeeld door hartenbrekers uit Hollywood, waaronder Christian Bale, Ben Affleck en George Clooney, maar Robert Pattinson is misschien nog steeds de beste Bruce Wayne.

Britse Hunk, 35, speelt voor het eerst een stripfiguur “De slagman” En stuurt fans uitzinnig na het opstijgen In de nieuwe trailer van de aankomende live action film.

Tijdens Sneak Peek, die maandag werd uitgebracht, pronkt de ster met haar gescheurde pak om haar gescheurde lichaam te onthullen.

Pattinson lijkt ook in lijn te zijn met Zoe Kravitz, die Batman en Catwoman gaat spelen.

In de trailer wordt het misdaadbestrijdende stel verliefd terwijl ze de Gotham City-seriemoordenaar met de bijnaam “The Riddler” volgen.

“Als we niet opstaan, zal niemand opstaan”, zegt het personage van Gravitz tegen Batman, die hem liefdevol in de ogen kijkt.

Klaar om te scheuren! Na vertragingen in verband met de epidemie, komt de film begin maart eindelijk in de bioscoop.
Warner Bros.-foto’s

De acteurs hebben een sterke schermchemie in de trailer en hun personages kunnen dan met elkaar flirten.

“Je hebt veel katten”, merkt Batman op als hij het door katten geteisterde appartement van Catwoman binnenkomt.

“Ik heb iets om af te dwalen”, zegt het personage van Gravitz, verwijzend naar het feit dat Batman een wees is, een welsprekend antwoord.

De film is de eerste waarin het beroemde stripfiguur van Pattinson wordt geportretteerd.
De film is de eerste waarin het beroemde stripfiguur van Pattinson wordt geportretteerd.
Warner Bros.-foto’s

Fans stroomden naar YouTube Om Kushiyan’s opmerkingen over Pattinson’s vertolking onderaan de trailer vast te leggen.

“Ik ben zo opgewonden om Robert terug te zien keren naar de reguliere bioscoop. Deze film wordt geweldig’, schreeuwde een fan.

“Het wordt een van de beste Batman-films ooit. En Robert Pattinson zal iedereen verrassen. De cinematografie ziet er ongelooflijk uit ‘, zei een ander, verwijzend naar de film geregisseerd door Matt Reeves.

READ  Aartsbisschop Desmond Tutu, de anti-apartheidsleider van Zuid-Afrika, is op 90-jarige leeftijd overleden.
Fans stroomden naar YouTube om opmerkingen te plaatsen over Pattinsons vertolking.
Fans stroomden naar YouTube om commentaar te geven op Pattinsons vertolking.
Warner Bros.-foto’s

Ondertussen, Reeves Vorige week werd bekend dat wijlen muzikant Kurt Cobain zich tijdens het schrijven van de film door hen heeft laten inspireren.

“Als ik schrijf, luister ik naar muziek, en als ik mijn eerste optreden schrijf, draag ik Nirvana’s Something in the Way”, vertelde de 55-jarige Reeves aan Empire. “Dan, in plaats van Bruce Wayne te veranderen in de playboy-versie die we eerder hebben gezien, is er een andere versie die veel tragedie heeft meegemaakt en een individu is geworden.”

Het is meer dan twee jaar geleden dat Pattinsons Batman-casting werd aangekondigd, en het product begint vanaf maart 2020 van pas te komen als gezondheidsbeperkingen voor de epidemische pers in Hollywood.

In augustus van dat jaar werden de cast en crew twee weken na hun hoofdrol van Warner Bros. Studios Livesten in het Verenigd Koninkrijk terug naar huis gestuurd – of, vaker, naar hun afgelegen hotels. Positieve test voor Govit-19.

“The Batman” zal nu op 4 maart in de bioscoop verschijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *