Robert Thurst, erfgenaam van onroerend goed, veroordeeld voor moord en sterft op 78

Op alle opzichtige krantenkoppen over de vermiste vrouw van zijn vrouw en meneer Black die de brute moord bijwoonde, juffrouw. Het was de moord op Berman die uiteindelijk een einde maakte aan de zaak van een rijke man die een van Amerika’s langstlevende echte misdaadthrillers was. Gebruikte bijnamen in boeken, films, tv-drama’s en lawines van online commentaar.

Mevrouw Berman, een journaliste, was jarenlang betrokken bij botsingen met verslaggevers en de familie en vrienden van zijn vrouw na zijn verdwijning. Turstin was een woordvoerder en een fervent verdediger. In een nieuw proces van zijn moord, dat 15 jaar geleden nog steeds plaatsvond, in 2015 Mr. Mr. Durst werd te laat in rekening gebracht.

Omdat mevrouw Thurst de onderzoekers wilde vertellen dat de verdwijning een hoax was, zei hij dat hij zijn vrouw heeft vermoord en haar lichaam heeft weggegooid.

Dhr. Thurst heeft altijd ontkend betrokken te zijn bij de verdwijning van zijn vrouw en de moord op mevrouw Berman. Na zijn arrestatie in de Duitse zaak werd hij bijna zes jaar niet berecht. Hij werd in hechtenis genomen in het Los Angeles Sheriff’s Department Medical Center, waar hij een operatie onderging voor slokdarmkanker en vocht in de hersenen.

Het lang uitgestelde proces begon begin 2020 eindelijk in Los Angeles, maar werd na arbitrage en openingsrapporten opnieuw uitgesteld tot maart, dit keer vanwege een besmetting met het coronavirus. Het proces werd in mei 2021 hervat en, hoe vreemd alles in het Turst-verhaal ook was, de juryleden verspreidden zich door de galerij van de rechtszaal, met advocaten die de jurybox bezetten en iedereen, inclusief de rechter, die een voorzorgsmasker droeg tegen Covit-19. .

READ  El Cajon: geen overlevenden van vliegtuigcrash in San Diego County

Tijdens het proces stond het onroerendgoedimperium van de familie ter waarde van 8 miljard dollar onder toezicht van dhr. Durstins broer Douglas en Mr. Zowel Nick Chawin, de oude vriend van Durstin, waren getuigen van het proces. In een bestratingsgesprek in 2014 in New York zei dhr. Meneer Thurst gaf toe dat hij Berman had vermoord. De dood getuigde: “Het was zij of ik. Ik had geen keuze.

Aanklagers riepen 80 getuigen op en voerden bijna 300 stukken in. Maar na zijn arrestatie in 2015, in een interview met een plaatsvervangend advocaat, John Levine, toen hij de jury om een ​​reeks opgenomen bekentenissen vroeg, zei Mr. Het meest schadelijke bewijs kwam uit Tursts eigen mond; In honderden gevangenistelefoontjes; En dhr. In een 20 uur durend interview met de producent van de documentaire over Turst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *