Rooney Mara speelt Audrey Hepburn in de film geregisseerd door Luca Quadagnino

Biografie van de iconische actrice Audrey Hepburn gespeeld Rooney Mara Is aan het werk appel, Verscheidenheid Heeft bevestigd.

Oscar-genomineerde regisseur van “Call Me by Your Name” Luca Quadagnino Geproduceerd door Mara en mede geschreven door “The Giver”, zal Michael Midnick het script schrijven en het project leiden.

Hoewel de plotdetails verborgen zijn, is Hepburn een beroemdheid vanwege zijn optredens in klassieke films zoals “Breakfast at Tiffany’s”, “My Fair Lady”, “Wait and Dill Dark”, “Sareed” en “Sabrina”. Tijdens zijn veertigjarige carrière ontving Hepburn de EGOT-status en won hij Emmy-, Oscar-, Tony- en Grammy-awards, waarvan hij de laatste postuum ontving. Ze was ook een toegewijde filantroop, werkte samen met UNICEF om kinderen in Afrika, Zuid-Amerika en Azië te helpen en ontving in 1992 de presidentiële medaille.

Mara werd tweemaal genomineerd voor een Academy Award voor haar werk in 2011’s “The Girl with the Dragon Tattoo” en 2015 “Carol”. Onlangs speelde hij in Guillermo del Toro’s Nightmare Alley met Bradley Cooper, Cate Blanchett, Tony Colette en Willem Tofo. Mara’s aankomende projecten omvatten Sarah Polly’s “Women’s Talk”, een toneelstuk over de acht doopsgezinde vrouwen, met in de hoofdrollen Francis McDormand, Ben Wishow, Claire Foy en Jesse Buckley.

Guadacchino voltooide onlangs de productie van zijn aanstaande romantische horrorfilm “Bones and All” met in de hoofdrollen Taylor Russell en Timothy Salamet. De Italiaanse filmmaker schreef en schreef ook mee aan de HBO-miniserie “We Are Who Were” uit 2021. Naast “The Giver” is Midnick vooral bekend van het schrijven over “The Current War”, “The Stacking Girl” en de HPO-serie “Vinyl”.

READ  Robert Pattinson en Zo Gravitz in luxe in 'Batman' trailer

Het nieuws over de film werd voor het eerst gepubliceerd door Buck.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *