Stake Sarah, slachtoffer van de vijfde schietpartij in Denver-Lakewood

De kunststijl van Sarah Steak is donker en Victoriaans, met spinnenwebben, vleermuisvleugels en muzieknoten. Hij creëerde kunst in zijn eigen stijl om zich op zijn gemak te voelen en om anderen te helpen dat ook te voelen.

“Ik vocht als buitenlander en werd gebrandmerkt als een weirdo”, schreef Stake voor haar. Online ontwerpportfolio. “Het kostte me een lange tijd om te stoppen met proberen mezelf vorm te geven om me goed te voelen op mijn eigen huid en om acceptabel en mooi te zijn in onze gemeenschap.”

Volgens zijn adviseur Peter Miles Bergman was hij ondanks zijn portfolio een baken in het communicatieontwerpprogramma van de Metropolitan State University van Denver. Dit voorjaar behaalde hij zijn bachelor beeldende kunst in communicatievormgeving.

“Ze was geen donker persoon. Ze was een zeer aangenaam, positief, intelligent en leuk persoon”, zei Bergman. “Hij is een zelfverzekerde en assertieve persoon die precies bij ons past. Misschien zijn we allemaal raar.

Ring, 28, stierf dinsdag aan schotwonden Lyndon James McLeod Geland op een Fotograferen via Denver en Lockwood. In totaal heeft McLeod vijf mensen vermoord voordat hij werd neergeschoten door een politieagent uit Lockwood, zegt de politie.

Tijdens de opnames werkte Steck Belmer bij de receptie van het Hyatt House, maar Bergman zei dat hij hoopte werk te vinden in een creatief veld, zoals een ontwerpstudio of reclamebureau.

Ze werkte ’s avonds in het hotel als ze op school zat, zei Bergman. Dit is geen gemakkelijke taak en is een bewijs van de vindingrijkheid en toewijding van Steak. En hij verwachtte zijn creatieve talenten meer te gebruiken.

READ  Chauffeurs zitten meer dan 15 uur vast op I-95 in Stafford County, Washington - NBC4 Washington

Haar collega’s in het Hyatt House vinden in Stake ook een getalenteerde jonge vrouw die ze missen. De algemeen directeur van het hotel, Andra Alvarez, zei dat de groep verwoest was door het plotselinge en tragische verlies van een geliefde collega die bekend staat om zijn aanstekelijke lach en liefde voor kittens, kunst en muziek.

Alvarez noemde Steak’s liefde voor de band Blink-182, maar zei dat hij vooral van haar vriend, familie en vrienden hield.

In een veel gedeeld bericht op sociale media beschreef Bergman Stake als een “super hippe dame”, “badass” en “punk rocker”.

“Steek een kaars aan / zeg een gebed / spreek een spreuk uit / blaas wat punkrock voor Sarah!” schreef Bergmans.

Onder degenen die Bergmans post deelden, onderstreepten enkele klasgenoten van Stake haar creativiteit en het ‘heldere licht’ dat ze wierp op degenen die ze kende.

“De wereld heeft weer een geweldige verloren, het is onredelijk”, schreef Shelby Marie Shepherd op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *