Starlink Internet Service heeft tot nu toe meer dan 145.000 gebruikers

Ook bekend als de Starling gebruikersterminal, antenne of schotelantenne op het dak van een gebouw.

SpaceX

Elon Muskin Op donderdag bracht SpaceX een update uit voor zijn Starlink-webservice, het bedrijf lanceerde meer satellieten in een baan om de aarde.

SpaceX-ingenieur Jesse Anderson zei tijdens een webcast van de eerste release van het bedrijf dit jaar dat Starling nu meer dan 145.000 gebruikers heeft in 25 landen over de hele wereld. Begin november telde het 140.000 gebruikers.

Het bedrijf lanceerde donderdag de Falcon 9-raket vanuit Florida en lanceerde 49 Starling-satellieten in een baan om de aarde.

Starling is het project van een bedrijf om een ​​onderling verbonden internetnetwerk te creëren Met duizenden satellieten, bekend als een sterrenstelsel in de ruimte, is het ontworpen om consumenten overal ter wereld snel internet te bieden. SpaceX heeft ongeveer 1.800 Starling-satellieten in een baan om de aarde.

Een toename van 5.000 gebruikers in twee maanden duidt op een vertraging van de groei. Vanaf de lancering van de dienst in oktober 2020 tot november heeft SpaceX ongeveer 11.000 gebruikers per maand toegevoegd. Eind vorig jaar merkte SpaceX op zijn website op dat “de productie werd vertraagd door een tekort aan silicium” van Starling-gebruikersterminals, wat “van invloed was op de mogelijkheid om onze bestellingen uit te voeren”.

Er is een beoordeling van SpaceX Heeft de afgelopen jaren $ 100 miljard overschreden, waarvan brancheanalisten grotendeels beweren dat het het marktpotentieel van zijn Starlink-service is.

READ  Robert Pattinson en Zo Gravitz in luxe in 'Batman' trailer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *