Stemrechten: House Hill handhaaft de stemwet voorafgaand aan de komst van Biden

Het door de Democraten gecontroleerde Huis keurde een beweging goed die twee stemwetten zou combineren: de Freedom of Voting Act en de John Lewis Voting Rights Advancement Act. Het zal vervolgens naar de Senaat worden gestuurd, waar een gevecht op hoog niveau wacht te midden van oppositie van Republikeinen en oppositie van sommige Democraten tegen het wijzigen van de regels van de Senaat.

Biden zal naar verwachting donderdag een democratische lunch in de Senaat bijwonen om de inspanningen om de stemwetten en mogelijke wijzigingen in de regels van de Senaat aan te nemen, te bespreken, vertelde een senior Democratische medewerker aan CNN.

Woordvoerster Jen Psi van het Witte Huis bevestigde dat Biden later een lunch van de Democratische Senaat zou bijwonen, en zei dat hij de wetgevers rechtstreeks zou informeren over de nieuwe stemwet.

“Dit is een beslissend moment, het meest fundamentele Amerikaanse recht waar iedereen in stroomt, het recht om te stemmen en het recht om je stemmen te tellen als het in gevaar is, alles voor en na scheiden.” ‘Hij gaat morgen de heuvel op om met de Kaukasus te praten, en je hebt hem rechtstreeks tot de leden horen praten.’

Bidens geplande reis naar Capitol Hill volgt op de oproep van dinsdag door de president om de Senaat om te vormen tot een sterke spreker. Philipster regels Om het stemrecht te handhaven. Het probleem waarmee de Democraten worden geconfronteerd, is dat ze niet de stemmen hebben om de stemwet aan te nemen volgens de huidige regels van de Senaat vanwege de Republikeinse oppositie, en ze lijken niet de stemmen te hebben om de regels te veranderen. Twee invloedrijke gematigden, Democratic Sense Joe Mancin uit West Virginia en Kirsten Cinema uit Arizona, hebben zich lang verzet tegen het afschaffen van de limiet van 60 stemmen die nodig is om de meeste wetten goed te keuren.

Desalniettemin bereiden de Democraten zich voor om een ​​plan uit te voeren waarbij ze eerst wetgeving zullen aannemen en deze vervolgens naar de Senaat zullen sturen. Democraten hebben 60 stemmen nodig om een ​​Philippester te breken, en om naar de laatste paragraaf te gaan, zei senaatsleider Chuck Schumer, dat de New Yorkse Democraten moeten proberen een stemming te forceren om de regels te veranderen.

READ  Tesla roept om veiligheidsredenen bijna half miljoen elektrische auto's terug

Democraten staan ​​onder grote druk om wetgeving aan te nemen om grassroots-activisten en hun kiezers te beschermen tegen stemmen, maar hebben consequent tegen de muur gelopen in de Senaat, waar ten minste 10 Republikeinen, samen met 50 leden van de Democraten in de Senaat, wetgeving moeten aannemen. Steek een Philipser over. De meeste Republikeinen in de Senaat hebben pogingen van Democraten om de stemwet goed te keuren afgedaan als een onverantwoordelijke vooringenomenheid.

Het besluit van Biden om op een hoger niveau te streven naar stemrecht, roept vragen op over wat de Democraten nu kunnen bereiken, aangezien ze een belangrijke pijler van zijn binnenlandse agenda blijven, terwijl ze het Witte Huis en de krappe meerderheid in beide kamers controleren. Van het congres.

Eind vorig jaar zei Mancin: Hij kon het niet ondersteunen Uitgebreide sociale zekerheid webextensie bekend als de Built Back Better Act. Na die tegenslag was het onduidelijk of de Democraten in staat zouden zijn om enige wet te handhaven.

Het verhaal en de titel zijn donderdag bijgewerkt met aanvullende verbeteringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *