Van baby’s tot tieners, het ziekenhuis wordt overspoeld met jonge Govt-19-patiënten. Dit is wat ouders willen dat anderen weten

Zijn moeder, Caviel Koff, kan niet praten.

‘Het is zo eng,’ probeerde Koff de tranen tegen te houden.

In hetzelfde ziekenhuis in Houston worstelt de 17-jarige Haley Mulanox met Covit-19 aan een beademingsapparaat. Ze had haar 3 weken oude baby nog nooit gezien sinds ze bijna een maand in een kunstmatige coma had gelegen.

In het hele land hebben ziekenhuizen het moeilijk Ongekende opstand Kinderen in Govt-19 – getriggerd door vakantiebijeenkomsten en de zeer besmettelijke delta- en omigran-types.
Gemiddeld afgelopen week 574 kinderen die leden aan de ziekte van Govt-19 werden elke dag opgenomen in ziekenhuizen – Een epidemisch record, volgens gegevens van de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie.

En een arts maakt zich zorgen: “We zullen zien dat er in een zeer korte tijd meer kinderen in het ziekenhuis worden opgenomen.”

Een tienermeisje in coma mist de geboorte van haar baby

Haley bracht haar 17e verjaardag door in een medische coma.

Ze wist niet dat haar dochter Saila 10 weken eerder zou moeten bevallen.

Holly’s moeder, Amy Woodruff, zei dat de Govt-19-test van het gezin ‘familie’ was.

“Onze Kovit-reis begon… 29 november. Mijn dochter en ik testten positief voor Kovit,” zei Udraf.

Er is geen bewijs dat Govit-19-vaccins de vruchtbaarheid of puberteit niet beïnvloeden

Hoewel Woodruff goed was met zijn ziekte, had hij geen tienerdochter.

Haley werd opgenomen in het ziekenhuis in Amarillo en moest aan de beademing worden geplaatst.

Toen ze 29 weken zwanger was, “kon ze niet ademen”, zei Udraf. “Haar zuurstofgehalte was te laag – niet genoeg om de baby te ondersteunen.”

Dus terwijl Holly in een kunstmatige coma lag, onderging ze een keizersnede en beviel ze op 9 december van Sila.

READ  De CEO van Pfizer weet niet zeker of een vierde dosis van het Covit-19-vaccin nodig is

Ze weegt 3 pond en 6 ons. Verrassend genoeg zei zijn grootmoeder dat de baby geen Govt-19 had.

Woodruff zei dat hij niet wist hoe hij het nieuws moest brengen dat Haley de geboorte van haar dochter en de eerste paar weken van haar leven had gemist.

“Ik ben een moeder. Ik kan het me niet voorstellen. Daarom is mijn kleine meid weg van onze kleine meid”, zei Udraf. “Mijn hart bloedt voor haar.”

Verpleegkundige maakt babyregister aan voor nieuwe vader nadat zijn niet-gevaccineerde vrouw sterft aan Govt-19 voordat ze hun baby ontmoetten

Terwijl Saila in een ziekenhuis in Amarillo verbleef, moest haar moeder naar de Texas Children’s in Houston worden gebracht, ongeveer 900 mijl verderop.

In Amarillo zei Utraf: “De moeder verkeerde in een zeer slechte toestand en ze konden niet alle behandelingen doen die de moeder nodig had toen ze een baby was.”

Woodruff zei dat Holly niet was gevaccineerd met het Govt-19-vaccin – ze was bezorgd over hoe het vaccin haar baby zou kunnen beïnvloeden.

Maar voor nu zei Woodruff dat hij zijn dierbaren zou aanmoedigen om zich te laten vaccineren.

“Ik wil voor wie ik wil”, zei hij.

‘Ik had de regering niet verwacht’

De moeder van de 4 maanden oude Grayson Perry zei dat ze bang was dat haar baby zou moeten worden geïnjecteerd.

5-jarige, 3-jarige en 4-maanden oude baby – Regering 19 Kiviel Koff had nooit gedacht dat de ziekte veroorzaakt zou kunnen worden door de ziekte.

“Ze houden niet eens van verkoudheid”, zei Koff. ‘Sommige zijn misschien moeilijk te geloven. Maar mijn kinderen zijn niet echt ziek.’

Kinderen onder de 5 jaar wachten nog steeds op het Govt-19-vaccin

Dat veranderde drastisch toen de 4 maanden oude baby Grayson naar Govt-19 kwam. Hij is nu opgenomen in het Texas Children’s Hospital, het grootste kinderziekenhuis van het land. En Koff vreest dat hij aan de beademing zal worden gelegd.

READ  5 takeaways from the Packers' dramatic victory over the Browns

“Ik had Kovit niet verwacht”, zei de 24-jarige moeder.

“Ik was thuis omdat hij zwanger was. Ik ging naar de doktersafspraak. Ik ben misschien naar de supermarkt gegaan voor het geval ik naar de supermarkt moest. Maar ik kon nergens anders heen dan dat.”

Maar Coff zei dat hij niet was ingeënt tegen Covit-19. Hij zei dat hij gelooft dat Grayson na de kerstbijeenkomst de diagnose Govt-19-ziekte kreeg.

Nu zei Koff dat hij “echt aan het nadenken was” over vaccinatie.

Een ongekend aantal kinderen is getroffen

In twee weken tijd is het aantal kinderen dat met Covid-19 in het ziekenhuis is opgenomen in Texas Children verviervoudigd.

Wat moeten ouders weten over het terug naar school sturen van hun kinderen tijdens Omigran?

Dr. Peter Hodes, mededirecteur van het Texas Children’s Vaccine Development Center, zei dat de opstand zal verergeren met de verspreiding van de Omigran-variant.

“Het is de koning van de govt-virussen die zich tot nu toe kunnen verspreiden. En we zullen een ongekend aantal kinderen zien geïnfecteerd raken en naar ziekenhuizen gaan”, zei Hodes.

Bovendien zei hij: “We hebben verschrikkelijk werk verricht door onze kinderen over de hele linie te vaccineren.”

Onder de Govit-19-patiënten die zijn opgenomen in het Texas Children’s Hospital, “krijgen ze veel luchtwegsymptomen … longontsteking, ze hebben ademhalingsondersteuning nodig om beter te ademen”, zei Dr. Melanie Kitakawa, interim medisch directeur van de ICU van het ziekenhuis.

Tijdens de vroege cursussen Suggereert dat Omicron minder ernstige ziekten veroorzaakt Omigron is besmettelijker dan de deltavariant.

Er zouden meer kinderen in het ziekenhuis kunnen worden opgenomen, zei dr. Jim Versalovic, hoofd patholoog bij Texas Children’s.

READ  USS Nevada: onderzeeër met ballistische raketten van de Amerikaanse marine die zelden wordt gezien in Guam

“Het probleem is dat met zoveel kinderen en volwassenen die worden getroffen, we kunnen zien dat meer kinderen in een zeer korte tijd in het ziekenhuis worden opgenomen, zelfs als het aantal ziekenhuisopnames laag is”, zei hij. “Het legt zeker een druk op onze gezondheidsbronnen.”

CNN’s Pony Cup en Michael Kiruba hebben bijgedragen aan dit rapport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *